Hosting 2Go

Hosting 2Go is opgericht in 2005 en biedt 2 diensten aan, domeinnaamregistratie en webhosting. Het hostingbedrijf heeft ongeveer particuliere en zakelijke 62.000 klanten en host een onbekend aantal domeinnamen. Hosting 2Go is onderscheiden met meerdere prijzen die worden toegekend binnen de hostingbranche.

Hosting 2Go biedt 1 shared hostingpakket aan

Hosting 2Go biedt slechts een hostingpakket aan dat € 42,50 per jaar kost, inclusief btw.
hosting 2GoDe klant krijgt dan 7500 MB schijfruimte, 75 GB dataverkeer en een gratis domeinnaam.
Het is niet mogelijk om dit hostingpakket te up of downgraden.
De kosten voor het overschrijden van de toegekende hoeveelheid dataverkeer bedraagt € 1,21 (inclusief 21% BTW) per verbruikte GB. Als een klant voor het eerst de datalimiet overschrijdt worden de eerste 5 GB echter niet doorberekend, dit gebeurd alleen als een klant structureel de datalimiet overschrijdt worden er wel kosten in rekening gebracht.

Het betreft een shared hostingpakket, de webserver en het IP adres worden gedeeld met andere klanten. Hosting 2Go verstrekt geen unieke IP adressen en biedt tevens geen SSL certificaten aan. Wie een hostingpakket aanschaft bij Hosting 2Go kan gratis gebruik maken van ‘Web-Apps’. Hierdoor is het makkelijker om zonder technische kennis een CMS zoals WordPress, Drupal of Joomla te installeren.

Hosting 2Go biedt ten tijde van dit schrijven nog geen ondersteuning aan voor SSL, het is niet mogelijk om een SSL certificaat aan te vragen. Mede hierdoor is het niet raadzaam om een webwinkel onder te brengen bij Hosting 2Go.
Bij vragen kan men iedere dag contact op nemen met de helpdesk tussen 07:00 uur en 20:00 uur.

Extra’s aanvragen bij Hosting 2Go

Hosting 2Go biedt enkele extra’s aan.
Zo is het mogelijk om een ‘Uitgebreide spamfilter’ af te nemen voor € 9,99 per jaar.
Voor € 9,95 per jaar kan men gebruik maken van de webapplicatie SiteBuilder.
Hiermee is het mogelijk om een website of webwinkel op te zetten.
Er zijn meer dan 100 templates voor SiteBuilder beschikbaar.

Hosting 2Go conclusie

Hosting 2Go biedt een zeer gespecificeerd product aan en biedt geen producten op maat aan. Het is niet mogelijk om een uniek IP4 adres af te namen en SSL wordt niet ondersteund. De klant kan alleen een shared hostingpakket afnemen.
Doordat Hosting 2Go zo’n gespecificeerd product aanbiedt, weet je als klant precies wat je kan verwachten. Mede doordat Hosting 2Go een zeer gespecificeerd product aanbiedt, kan het hostingbedrijf de klant veel beter helpen als er vragen of problemen zijn.

Contactgegevens
Hosting 2Go B.V.
Baronielaan 92
4818 RC Breda
Tel: onbekend
Fax: 076-5339969

Google Maps

Social Media
Twitter

Bedrijfsgegevens
Bedrijfsnaam: Hosting 2Go
Eigenaar: Evert Franken
Rechtsvorm: B.V.
KvK nummer: 20121520
Datum van oprichting: 01-09-2005

https://www.hosting2go.nl/