True

True is een Nederlandse aanbieder van managed hosting- en virtualisatiediensten. Deze Amsterdamse hostingprovider is opgericht in het jaar 2000 en staat bekend om zijn trueeigenzinnigheid en technische expertise. Het bedrijf gaat niet mee met de grote stroom, maar kiest in alle gevallen voor een oplossing op maat, die de beste integratie tussen webapplicatie(s) en applicatieinfrastructuur garandeert. Zowel infrastructuur als software worden geïmplementeerd en geoptimaliseerd. Opdrachtgevers hoeven zich enkel bezig te houden met de ontwikkeling van websites, webapplicaties en/of webshops.

Oplossingen & operaties op maat

True kijkt naar de bedrijfsprocessen en stemt daar een op maat gemaakte hostingoplossing op af. Er wordt gekeken naar bezoekersaantallen, ontwikkelprocessen, gebruikte technologieën, applicaties en mogelijke integraties om efficiënter de doelen te halen. Aan de hand van deze gegevens wordt er een uitgebreid voorstel op papier gezet. Omdat de applicatieinfrastructuur wordt afgestemd op de applicaties en er op operationeel niveau tussen ontwikkelaars en systeembeheerders intensief wordt samengewerkt, wordt het beste resultaat bereikt. True heeft een dedicated proactieve supportafdeling die zelf trendanalyses opvolgt. Op de supportafdeling is tevens een dedicated security-afdeling die mogelijke securitygevaren in kaart brengt en oplost.

Virtualisatieplatform
Het virtualisatieplatform waarop de diensten van True draaien, is door True zelf ontwikkeld. Algemeen Directeur van True, Jan-Paul van Burgsteden, zegt hier het volgende over: “Sinds 2008 beschikken we over ons zelfontwikkelde KVM (Kernel-based Virtual Machine )-virtualisatieplatform. Waarom zelf ontwikkelen? Zo houd je de oplossingen simpel. Daarnaast kun je geen betere virtuele server krijgen die ervoor zorgt dat applicaties, zoals e-commercesoftware van webshops en CMS’en, altijd in de lucht blijven en optimaal presteren.” Het grootste voordeel voor de klant is dat hij kan beschikken over een eigen server, maar dat hij niet te maken heeft met langdurige migraties en statische configuraties.

Waarom kiezen voor True?

Naast het bovengenoemde zelfontwikkelde virtualisatieplatform met al haar voordelen heeft True nog een aantal positieve punten in huis:
De keuze uit een aantal Service Level Agreements (SLA) met bijvoorbeeld ook garanties op softwarefunctionaliteit.
Een eigen security-afdeling die verantwoordelijk is voor het actief monitoren en opsporen van opvallendheden binnen de IT-omgevingen van klanten.
True heeft de volgende certificaten in zijn bezit:

  1. ISO 27001:2013: informatiebeveiliging
  2. ISO 9001:2008: kwaliteitsmanagement
  3. NEN 7510: informatiebeveiliging voor de zorgsector
  4. ISO 14001:2004: milieumanagement

Directe lijn met experts: iedere klant krijgt zijn eigen accountmanager toegewezen. Er is geen onderscheid tussen eerste of tweedelijnsengineers. Bij mogelijke verbeterslagen of urgente wijzigingen krijgt u direct een expert aan de lijn. Tickets met een Prioriteit 1 of 2 worden gemiddeld binnen 9 minuten in behandeling genomen.

Maatschappelijk betrokken

True is maatschappelijk betrokken en zet zich in voor een vrij internet. Daarnaast zijn security en privacy op internet belangrijke thema’s. Op het True blog worden regelmatig nieuwe artikelen geplaatst die deze thema’s als onderwerp hebben. Maar op het blog staan ook technische artikelen geschreven door True medewerkers, staan artikelen over events waaraan True deelneemt en kun je het laatste bedrijfsnieuws teruglezen.

Social Media
Facebook
LinkedIn
Twitter
Google+

Contactgegevens
True
Coöperatiehof 16a
1073JR Amsterdam
T: 020 350 97 50
C: http://www.true.nl/contact
E: sales@true.nl
W: http://www.true.nl